VALORS

CONFIANÇA

Tot client que ens confiï la reparació del seu vehicle ha de percebre el compromís de qualitat i responsabilitat adquirit en cadascuna de les nostres intervencions, és per això que la totalitat de l’equip humà que conforma el Grup no només té un gran nivell professional, sinó que a més posseeix una forta vocació de servei, el que, sens dubte, redunda en una atenció de major qualitat.

Fem servir una metodologia de treball que respon a criteris d’auto-exigència, d’honestedat en les gestions-prèvies i posteriors-als peritatges i pressupostos , de rigor en dur a terme les reparacions exactament avaluades, i de eficiència en els processos de taller.

Un dels pilars sobre els que s’assenta i que defineix l’esperit empresarial del GRUP CAR CONDAL és el oferir als nostres clients un servei integral de la màxima qualitat, tractant de minimitzar, al mateix temps, els costos d’intervenció.

Tots els vehicles reparats són lliurats després d’un control de qualitat, sobre els treballs efectuats, realitzat pel Cap de Taller, mitjançant un exhaustiu Checking.

Totes les reparacions de carrosseria i pintura, són Garantides de per vida mentre el vehicle es mantingui en la propietat origen de la reparació.

Mostra del obstinació que vam demostrar a donar cada vegada un millor servei, són els estàndards de qualitat obtinguts, que avalen la qualitat de la nostra oferta:

– Certificació ISO 9001/2008 Sistema de gestió de qualitat. Reparació de xapa, pintura i mecànica de Vehicles a motor.