REPARACIÓ DE PLANXA I PINTURA

PLANXA I PINTURA

En reparacions de carrosseria, pel que fa a les actuacions sobre la carrosseria del vehicle es duen a terme seguint una sèrie de directrius que asseguren un acabat perfecte en totes i cadascuna de les nostres intervencions, buscant sempre la plena satisfacció del client, donant fidel compliment a les seves expectatives.

En reparacions de carrosseria, pel que fa a pintura, s’utilitzen productes de ” RM “, que ofereixen una tecnologia de revestiments eficaç i moderna.

També volem destacar les nostres Cabines de pintura “USI ITÀLIA” , companyia líder internacional, escollida com a proveïdor oficial, i inclosa en els seus catàlegs-, per les millors marques automobilístiques.

Com a novetat, i des de fa ja alguns mesos, posem a disposició de tots els nostres clients la possibilitat de muntar les noves plaques de matrícula de metacrilat a un cost molt competitiu.

Durada de la reparació: En les actuacions d’import igual o superior a 1.000 €, el temps màxim de reparació serà de 6 dies laborables, llevat que hi hagi retard en el subministrament de peces de recanvi, en el cas, s’informarà puntualment al client sobre la possible demora en la reparació.

Garantia: Totes les reparacions de carrosseria estaran garantides de per vida . Més informació en el següent enllaç: Garantia Car Condal

Instal·lacions: 22 cabines de pintura, 10 plènums, 19 plànols aspirants, 7 bancades, 8 mini bancades, 19 secadors infrarojos etc.

Repara el teu vehicle de planxa i pintura i beneficiat dels següents serveis