BENVINGUTS A GRUP CAR CONDAL

Màxima eficiència al seu servei

REPARACIÓ GENERAL DEL VEHICLE

Els nostres serveis abasten tota la casuística de la reparació d’automòbils, des d’una petita intervenció de mecànica, carrosseria o pintura, fins a la reparació i posada a punt integral, on intervenen totes les especialitats necessàries per deixar el vehicle en perfectes condicions d’ús i, fins i tot , per a la venda.

PLANXA I PINTURA

L’actuacions sobre la carrosseria es duen a terme seguint una sèrie de directrius que asseguren un acabat perfecte en totes i cadascuna de les nostres intervencions, buscant sempre la plena satisfacció del client, donant fidel compliment a les seves expectatives i sempre amb la garantia Car Condal.

MECÀNICA

De forma similar a les reparacions de carrosseria, les actuacions sobre la mecànica segueixen també idèntiques directrius, com per exemple, la durada de la reparació, checking de les parts vitals del vehicle, equips altament preparat tant professional com tècnic.

REPARACIÓ I CANVI DE LLUNAS

Estem totalment preparats a través dels nostres anys d’experiència per poder oferir el servei integral de reparació i / o substitució de llunes del vehicle de qualsevol marca i model garantint el nostre servei.

REMARKETING

Disposem d’instal·lacions industrials, preparades per al remarketing dels vehicles.
Són aquells vehicles que, procedents de flotes de rent a car o rènting, deuen
reacondicionar-se, tant interiorment com exteriorment, per a la seva posterior comercialització com a vehicles de V.O.

SERVEIS ASSOCIATS A LA REPARACIÓ DE PLANXA I PINTURA

Repara el teu vehicle a qualsevol dels nostres tallers i beneficiat dels següents serveis.

GRUP CAR CONDAL

És un grup empresarial amb més de trenta anys d’experiència en el sector de l’automoció, que, des dels seus inicis, allà per 1975, fins als nostres dies, ha anat evolucionant amb els temps, adaptant-se amb èxit a les noves necessitats de mercat i els canvis de cicles econòmics.

ALTRES SERVEIS

ASSEGURADORES

COMPANYIES DE RENTING

FLOTES D'EMPRESES