HISTÒRIA

LA NOSTRA HISTÒRIA

GRUP CAR CONDAL som un grup empresarial amb més de quaranta anys d’experiència en el sector de l’automoció, que, des dels seus inicis, allà per l’any 1975, ha anat evolucionant, adaptant-se amb èxit a les noves necessitats de mercat i a la constant evolució tecnològica dels vehicles.

Lideratges pel seu soci fundador, José María Balcells, i gràcies al compromís i professionalitat del nostre equip humà, hem esdevingut un dels grups líders en el sector de manteniment i reparació de vehicles.

En l’actualitat són els tallers d’automoció els que proporcionen al grup, el volum més gran de negoci, superant les 18.000 intervencions (durant l’any 2018), si bé en el nostre origen hi ha activitats més diverses, en altres àmbits com per exemple; sector assegurador, financer i de serveis En el seu moment, el Grup Car Condal, va estar present en el sector assegurador mitjançant una entitat asseguradora i una corredoria, d’assegurances amb seus a Barcelona i Madrid. En el sector financer, va disposar d’una empresa de factoring, que en l’actualitat continua operativa, però únicament per a donar servei intern al Grup, i finalment, en el sector de serveis va comptar amb un rent a car amb diverses seus, entre elles; Barcelona, Madrid, Baracaldo, etc.

Grup Car Condal compta amb unes instal·lacions de més de 20.000 m²; un equip humà de més de 200 empleats entre tècnics, mecànics, carrossers, pintors, administratius…; i una àmplia xarxa de tallers, distribuïts estratègicament per tota la província de Barcelona, en localitats com per exemple; Cabrera de Mar, Premià de Dalt, Badalona, Ripollet, la Llagosta, Parets del Vallès, L’Hospitalet o el mateix centre de la ciutat de Barcelona.

La nostra oferta empresarial es completa amb BEST FLEET SERVICES RENTING, SL, una empresa de serveis concebuda com call center, està especialitzada en l’optimització de tots els recursos que operen al voltant de l’activitat de rènting, tant en l’àmbit contractual com el del manteniment i la reparació de vehicles de flota.

Fruit de la nostra inquietud per a oferir un ventall cada vegada més ampli de serveis als nostres clients, que el nostre leitmotiv continuï sent mantenir la qualitat de tots i cadascun dels nostres serveis, és l’ampliació de l’activitat del nostre call center al sector assegurador amb l’objectiu de convertir-nos en el seu call Center especialitzat i exclusiu d’actuacions.

Igualment, continuem treballant en l’ampliació de la nostra xarxa de tallers i en la diversificació de serveis, incorporant l’especialització de vehicles elèctrics en tots els nostres centres, dotant-los de la maquinària necessària i professionals especialitzats per a la reparació d’aquesta tipologia de vehicles.

En definitiva, en Grup Car Condal volem ser sempre un grup de referència, un grup modern i en constant evolució. Allò que ens mou és la vocació de servei al client en els diversos àmbits del sector de l’automoció en què desenvolupem la nostra activitat.