FLOTES D’EMPRESES

CAR CONDAL és un grup empresarial amb més de trenta anys d’experiència en el sector de l’automoció que, des dels seus inicis, allà per l’any 1975, fins als nostres dies, ha anat evolucionant amb els temps , adaptant-se a les noves necessitats del mercat. Gràcies a la cultura de l’esforç i compromís de tots aquests anys, s’ha convertit en un grup líder en el sector de manteniment i reparació de vehicles, a base d’oferir el millor servei d’acord al nivell d’exigència dels seus clients.

Una de les màximes que regeixen el nostre esperit empresarial és el compromís de qualitat que adquirim en cadascuna de les nostres intervencions i que ens permet estar en disposició d’oferir als nostres clients un servei integral per la seva flota de vehicles que estigui a l’alçada de les seves necessitats i compleixi àmpliament les seves expectatives.

El nostre Grup posseeix una àmplia experiència fonamentada principalment en diversos anys d’exitosa col·laboració amb els sectors assegurador i de Renting, tots dos interrelacionats i que es complementen mútuament. Això ens ha permès avançar de la mà en el nostre projecte empresarial juntament amb grans entitats, tant asseguradores com de Rènting de vehicles. Aquest projecte es continua forjant dia a dia, amb esforç i il·lusió, aconseguint en aquests moments la ja important xifra de 15.325 reparacions en el 2014.

En el nostre afany per millorar la qualitat del servei, no hem dubtat a emprar tots els mitjans necessaris, ampliant l’àmbit territorial del Grup amb la incorporació gradual de diversos tallers de reparació, fins al punt que, en l’actualitat, comptem amb una xarxa de tallers propis, distribuïts estratègicament per tota la província de Barcelona i Lleida, en localitats com ara Cabrera de Mar, Premià de Dalt, Badalona, Ripollet, la Llagosta, Montcada i Reixach, Hospitalet o el mateix centre de les ciutats de Barcelona i Lleida. No obstant això, i sempre amb la vista posada en millorar l’atenció als nostres clients, tenim intenció d’ampliar la presència del nostre Grup a altres localitats, sent un dels nostres objectius l’arribar a tenir representació en cadascuna de les províncies catalanes a mitjà termini. No hi ha dubte que això revertiria en un servei molt més eficient i de més qualitat respecte als nostres clients, al mateix temps que consolidarà la nostra imatge de Grup.

CLIENTS DE REFERÈNCIA

Durant aquests últims anys hem dedicat grans esforços a fomentar acords i estrènyer relacions amb les principals companyies asseguradores, empreses de rènting i Grans Empreses amb flotes de vehicles. Gràcies a una política de creació de llaços o vincles contractuals amb aquestes, hem anat adquirint una provada experiència en l’àmbit de gestió de flotes de vehicles, avalada per entitats de reconegut prestigi, com ara DANONE, MEDICORASSE, FLAMAGAS, COTY ASTOR, TÜV Rheinland Espanya, FONTVELLA, ELECTROSTOCKS, AIGÜES DE SABADELL (Grup Cassa), entre d’altres. Ni ha dubte que la implicació en el nostre projecte de totes elles és el que ens ha permès posicionar-nos en un lloc privilegiat del mercat i anar consolidant un ampli ventall de serveis a disposició dels nostres clients, en què la qualitat és la nostra major premissa.

SERVEIS OFERTATS

La xarxa de Tallers Car Condal, ofereix una àmplia gamma de serveis, independentment de la Companyia d’Assegurances o la Companyia de Renting amb qui les empreses tinguin contractades les seves flotes.

Conscients que les necessitats dels nostres clients varien conforme avancen els temps, estem oberts a qualsevol tipus de suggeriment que impliqui una futura ampliació d’aquests serveis, ja que en el germen del nostre esperit empresarial estan l’especialització i l’excel·lència del tracte personalitzat que ens distingeix d’altres operadors en el mercat.

CALL CENTER

Aquest servei es realitza a través de l’empresa del grup BEST FLEET SERVICES RENTING, que té la seu a la Crta. NII Km. 643, CP.08349 Cabrera de Mar. En horari ininterromput de 8,30 h. a 19.00 h, el nostre personal presta assistència telefònica als clients donant cobertura a les següents actuacions:

· Obertura i presa de declaració de sinistres.

· Comunicació del sinistre a la companyia.

· Assignació de taller reparador d’acord amb el client.

· Realització dels pertinents encàrrecs pericials.

· Recepció del vehicle a reparar a les nostres instal.lacions de C / Aragó 400, Barcelona.

· Seguiment continu durant tot el procés de reparació, des de la recepció del vehicle a la posterior entrega.

· Això implica que el nostre personal es preocuparà de que el taller reparador assignat compleixi els terminis previstos i comprovarà la conformitat del client amb la reparació efectuada.

· Resolució de les possibles incidències esdevingudes durant la reparació.

· Recollida i Lliurament del vehicle.

· Cessió i Control dels vehicles de substitució.

VEHICLES DE Substitució

En les reparacions de carrosseria-sempre que així ho sol·liciti el client-se li facilitarà un vehicle de substitució durant tot el temps que durin els treballs a efectuar. Podrà tractar-se d’un turisme o d’una furgoneta, si el vehicle a reparar és de tipus industrial.”

” Consultar la nostra flota de vehicles de sustitució “.

RECOLLIDA I LLIURAMENT A DOMICILI

En les reparacions de carrosseria, sempre que així ho sol · liciti el client, es realitzarà, tant la recollida com el lliurament del vehicle a reparar, a l’adreça indicada per aquest, sempre que no disti més de 60 km del Taller del Grup CAR CONDAL més proper.

A manera d’exemple de cobertura del servei si prenem com a punt de partida Barcelona ciutat, pel Nord es cobriria fins a Manresa, pel sud fins al Vendrell, per l’Est fins a Girona i per l’Oest fins a Igualada.
El servei es durà a terme per personal del Grup CAR CONDAL, degudament acreditat i abillat d’uniforme amb imatge corporativa.

NETEJA

Tant en les reparacions de carrosseria com en les de mecànica, s’entregarà el vehicle després de la seva neteja exterior i interior. Aquest servei consisteix fonamentalment en una neteja de les seves parts exteriors i una aspiració a la part interior-amb exclusió del maleter i motor.