COMPANYIES DE RENTING

GRUP CAR CONDAL té una àmplia experiència fonamentada principalment en diversos anys d’exitosa col·laboració amb el sector del Rènting de vehicles.
Això ens ha permès avançar de la mà en el nostre projecte empresarial juntament amb grans entitats de Rènting de vehicles. Aquest projecte es continua forjant dia a dia, amb esforç i il·lusió, aconseguint en aquests moments la ja important xifra de 15.325 reparacions en el 2014, distribuïdes entre les àrees de mecànica i carrosseria.

En el nostre afany per millorar la qualitat del servei, no hem dubtat a emprar tots els mitjans necessaris, ampliant l’àmbit territorial del Grup amb la incorporació gradual de diversos tallers de reparació, fins al punt que, en l’actualitat, comptem amb una xarxa de tallers propis distribuïts estratègicament per tota la província de Barcelona i Lleida, en localitats com ara Cabrera de Mar, Premià de Dalt, Badalona, Ripollet, la Llagosta, Montcada i Reixach, Hospitalet o el mateix centre de les ciutats de Barcelona i Lleida. No obstant això, i sempre amb la vista posada en millorar l’atenció als nostres clients, tenim intenció d’ampliar la presència del nostre Grup a altres localitats, sent un dels nostres objectius l’arribar a tenir representació en cadascuna de les províncies catalanes a mitjà termini. No hi ha dubte que això revertiria en un servei molt més eficient i de més qualitat respecte als nostres clients, al mateix temps que consolidarà la nostra imatge de Grup.

CLIENTS DE REFERÈNCIA

Aquests últims anys hem dedicat molts esforços a fomentar les relacions amb les principals Companyia de Renting. Gràcies a una política de creació de llaços o vincles contractuals amb aquestes, hem anat adquirint una provada experiència en l’àmbit de gestió de flotes de vehicles, avalada per entitats de reconegut prestigi, com ara BANC SABADELL RENTING, BBVA Autorenting, SANTANDER CONSUMER, BANSACAR, LEASEPLAN, ALD Automotive i altres.
No hi ha dubte que la implicació en el nostre projecte de totes elles és el que ens ha permès posicionar-nos en un lloc privilegiat del mercat i anar consolidant un ampli ventall de serveis a disposició dels nostres clients, en què la qualitat és la nostra major premissa.

Serveixi com a exemple d’això la recent adquisició d’una aplicació informàtica específica per al tractament de flotes de rènting, amb la qual esperem gestionar d’una manera més eficient tot el procés d’actuació sobre aquests vehicles.

SERVEIS OFERTATS

La xarxa de Tallers Car Condal ofereix en l’actualitat una àmplia gamma de serveis, independentment de la companyia d’assegurances amb què la Companyia de Renting pugui tenir assegurada la seva flota.

Conscients que les necessitats dels nostres clients varien amb els temps, estem oberts a qualsevol tipus de suggeriment que impliqui una futura ampliació d’aquests serveis, ja que en el germen del nostre esperit empresarial estan l’especialització i el tracte personalitzat que ens distingeix d’altres operadors en el mercat.

CALL CENTER

Amb el suport tècnic d’una aplicació informàtica específica per al tractament de flotes de rènting, aquest servei es realitza a través de l’empresa del grup BEST FLEET SERVICES RENTING, que té la seu a la Crta. NII Km. 643, CP.08349 Cabrera de Mar. En horari ininterromput de 8,30 h. a 19.00 h., el nostre personal presta assistència telefònica als clients de la Companyia de Renting, donant cobertura a les següents actuacions:

· Obertura i presa de declaració de sinistres.

· Comunicació del sinistre a la companyia.

· Realització dels pertinents encàrrecs pericials.

· Assignació de taller reparador d’acord amb el client.

· Recepció del vehicle a reparar a les nostres instal.lacions de C/ Aragó 400, Barcelona.

· Possibilitat que els clients del Renting tinguin accés, a través del corresponent password, a l’aplicació informàtica que els permetrà mantenir-se informats durant tot el procés de reparació.

· Seguiment continu durant tot el procés de reparació, des de la recepció del vehicle a la posterior entrega.

· El nostre personal es preocuparà de que el taller reparador assignat compleixi els terminis previstos (i que queden anotats en l’aplicació informàtica) i comprovar la conformitat del client amb la reparació efectuada, (dada que també quedarà reflectit en el programa).

· Resolució de les possibles incidències esdevingudes durant la reparació.

· Recollida i Lliurament del vehicle.
. Cessió i Control dels vehicles de substitució.

CONTROL DE COSTOS MITJANS

Com a resposta a les necessitats dels nostres clients i coneixedors de la importància de la sinistralitat apliquem en les nostres intervencions una metodologia encaminada al control exhaustiu sobre tots i cadascun dels aspectes que incideixen en els costos mitjans de les nostres actuacions amb l’objectiu final de disminuir, això sí, mantenint sempre la Garantia de per vida que confirma l’excel·lència del servei ofert.

VEHICLE DE SUBSTITUCIÓ

En les reparacions de carrosseria-sempre que així ho sol·liciti l’usuari del Renting se li facilitarà un vehicle de substitució durant tot el temps que durin els treballs a efectuar. Podrà tractar-se d’un turisme o d’una furgoneta, si el vehicle a reparar és de tipus industrial.

” Consultar la nostra flota de vehicles de sustitució”.

RECOLLIDA I LLIURAMENT A DOMICILI

En les reparacions de carrosseria procedents de Renting viu,-sempre que així ho sol · liciti l’usuari del Rènting-es realitzarà tant la recollida com el lliurament del vehicle a reparar a l’adreça indicada per aquest, sempre que no disti més de 60 km del Taller del Grup CAR CONDAL més proper.

El servei es durà a terme per personal del GRUP CAR CONDAL, degudament acreditat i abillat d’uniforme amb imatge corporativa.

NETEJA

Tant en les reparacions de carrosseria com en les de mecànica, s’entregarà el vehicle després de la seva neteja exterior i interior.