ASSEGURADORES

GRUP CAR CONDAL és un grup empresarial amb més de trenta anys d’experiència en el sector de l’automoció que, des dels seus inicis, allà per l’any 1975, fins als nostres dies, ha anat evolucionant amb els temps, adaptant-se a les noves necessitats del mercat. Gràcies a la cultura de l’esforç i compromís de tots aquests anys, s’ha convertit en un grup líder en el sector de manteniment i reparació de vehicles, a força d’oferir el millor servei d’acord al nivell d’exigència dels seus clients.

Una de les màximes que regeixen el nostre esperit empresarial és el compromís de qualitat que adquirim en cadascuna de les nostres intervencions i que ens permet estar en disposició d’oferir als nostres clients un servei integral que estigui a l’altura de les seves necessitats i compleixi àmpliament les seves expectatives.

El nostre Grup posseeix una àmplia experiència fonamentada principalment en diversos anys d’exitosa col·laboració amb el sector assegurador. Això ens ha permès avançar de la mà en el nostre projecte empresarial juntament amb grans entitats asseguradores. Aquest projecte es continua forjant dia a dia, amb esforç i il·lusió, aconseguint en aquests moments la ja important xifra de 15.325 reparacions en el 2014, distribuïdes entre les àrees de mecànica i planxa, si bé gairebé el doble pertanyen a aquesta última.

En el nostre afany per millorar la qualitat del servei, no hem dubtat a emprar tots els mitjans necessaris, ampliant l’àmbit territorial del Grup amb la incorporació gradual de diversos tallers de reparació, fins al punt que, en l’actualitat, comptem amb una xarxa de tallers propis distribuïts estratègicament per tota la província de Barcelona i Lleida, en localitats com ara Cabrera de Mar, Premià de Dalt, Badalona, Ripollet, La Llagosta, Montcada i Reixac, L’Hospitalet o el mateix centre de les ciutats de Barcelona i Lleida. No obstant això, i sempre amb la vista posada en millorar l’atenció als nostres clients, tenim intenció d’ampliar la presència del nostre Grup a altres localitats, sent un dels nostres objectius en arribar a tenir representació en cadascuna de les províncies catalanes a mitjà termini. No hi ha dubte que això revertiria en un servei molt més eficient i de més qualitat respecte als nostres clients, al mateix temps que consolidarà la nostra imatge de Grup.

CLIENTS DE REFERÈNCIA

Durant els darrers anys hem dedicat gran part dels nostres esforços a estrènyer llaços i fomentar les relacions amb les principals entitats asseguradores. Gràcies a la creació de vincles contractuals amb aquestes, hem anat adquirint una provada experiència, fins i tot en l’àmbit de la gestió de flotes de vehicles, avalada per entitats de reconegut prestigi, com ara AXA, ZURICH, CASER, DIRECT, ALLIANZ, MUSSAP, MUTUA MADRILEÑA, entre d’altres. És indubtable que la implicació en el nostre projecte de totes aquestes companyies és el que ens ha permès consolidar-nos i ocupar un lloc privilegiat en el mercat, podent oferir als nostres clients un ampli ventall de serveis en què la qualitat és la nostra màxima empresarial.

SERVEIS OFERTATS

La xarxa de Tallers Car Condal ofereix en l’actualitat una àmplia gamma de serveis vertebrats al voltant d’un Call Center (gestionat per una de les empreses del Grup) i basats en l’especialització i l’excel·lència del tracte personalitzat que tant ens defineix. Som conscients que les necessitats dels nostres clients varien conforme avancen els temps, per això treballem cada dia per poder oferir nous serveis o ampliar els ja existents. Seguint aquesta mateixa línia, cal destacar que acabem d’incorporar les Motocicletes i Ciclomotors a la nostra oferta reparadora, o també la recent possibilitat que els nostres clients puguin muntar en els seus vehicles les noves plaques de metacrilat a un cost més que interessant.

CALL CENTER

Aquest servei es realitza a través de l’empresa del grup BEST FLEET SERVICES RENTING, que té la seu a la Crta. NII Km. 643, CP.08349 Cabrera de Mar. En horari ininterromput de 8,30 h. a 19.00 h., el nostre personal presta assistència telefònica als clients donant cobertura a les següents actuacions:

· Obertura i presa de declaració de sinistres.

· Comunicació del sinistre a la companyia.

· Assignació de taller reparador d’acord amb el client.

· Realització dels pertinents encàrrecs pericials.

· Recuperació del vehicle a reparar a les nostres instal.lacions de C/ Aragó 400, Barcelona.

· Seguiment continu durant tot el procés de reparació, des de la recepció del vehicle a la posterior entrega.

· Això implica que el nostre personal es preocuparà de que el taller reparador assignat compleixi els terminis previstos i comprovarà la conformitat del client amb la reparació efectuada.

· Resolució de les possibles incidències esdevingudes durant la reparació.

· Recollida i Lliurament del vehicle.

CONTROL DE COSTOS

Com a resposta a les necessitats dels nostres clients i coneixedors de la importància de la sinistralitat apliquem en les nostres intervencions una metodologia encaminada al control exhaustiu sobre tots i cadascun dels aspectes que incideixen en els costos mitjans de les nostres actuacions amb l’objectiu final de disminuir, això sí, mantenint sempre la Garantia de per vida que confirma l’excel·lència del servei ofert

VEHICLES DE SUBSTITUCIÓ

En les reparacions de carrosseria -sempre que així ho sol·liciti l’usuari- se li facilitarà un vehicle de substitució durant tot el temps que durin els treballs a efectuar. Podrà tractar-se d’un turisme o d’una furgoneta, si el vehicle a reparar és de tipus industrial.

“Consultar la nostra flota de vehicles de substitució”.

RECOLLIDA I ENTREGA A DOMICILI

En les reparacions de carrosseria -sempre que així ho sol·liciti el client- es realitzarà, tant la recollida com el lliurament del vehicle a reparar, a l’adreça indicada per aquest, sempre que no disti més de 60 km del Taller del GRUPOCAR CONDAL més proper.

El servei es durà a terme per personal del GRUP CAR CONDAL, degudament acreditat i abillat d’uniforme amb imatge corporativa.

NETEJA

Tant en les reparacions de carrosseria com en les de mecànica, s’entregarà el vehicle després de la seva neteja exterior i interior. Aquest servei consisteix fonamentalment en una neteja de les seves parts exteriors i una aspiració a la part interior -amb exclusió del maleter.